Hvordan Scubapro regulatoren er lavet

Hvorfor skal man vælge et Scubapro

Scubapro har 50 års teknisk ekspertise i fremstilling af regulator. Inderst inde ved du at du vil have det bedste. Det bedste du kan gøre for at øge din komfort og selvsikkerhed under vandet, udover at tage ud på en masse dyk, er at eje dit eget udstyr. Der er intet bedre sted at starte end at købe sit helt eget, pålidelige regulator sæt. Kernen af dit livssupport system.  Der findes flere slags regulator designs, med stempel (piston), med membran (diaphragm), nogle har service kits, andre tilbyder 2.trin justeringer plus andre funktioner. Men det vigtigste ved et hvert regulatorsæt er fremragende åndedræts evne, og den får du altid med garanti hos Scubapro.

Scubapro er et firma lavet af dykkere til dykkere

Scubapro er Premium udstyret blandt dykkerudstyr. Firmaet blev grundlagt i 1963 af 2 førende dykkerpionerer. I dag har Scubapro over 400 ansatte i 17 forskellige fabrikker fordelt over 13 lande og 4 kontinenter. I hvert fald halvdelen af Scubapro’s ansatte er selv dykkere (i nogle lande er der over 80% dykkere), og over en tredjedel er instruktører.

Scubapro er kendt for banebrydende teknik

Scubapro er ikke et halvhjertet firma. Firmaet har spillet en markant rolle i udviklingen af dykkersporten i over 50 år ved at forsørge dykkere med højkvalitets udstyr der gør dykning sjovere og mere sikkert.

Her er nogle få af Scubapro’s milepæl:

 • I 1963 udgav Scubapro MK2 1.trin som er kendt for at være det mest pålidelige 1.trin i verdenen. Designet var så stor en succes at det stadig bruges i dag. Til dages dato blev der solgt mere end 700.000 på verdensplan.
 • MK5 1.trin som blev introduceret i 1965, var det første luftbalanceret gennemstrømningsstempel regulatorsæt på markedet. Sættet tilbød 25% øget ydelse i forhold til det daværende bedste 1.trin
 • Scubapro var også de første til at introducere et 1.trin med integreret inflatorslange til BCD’en. SCUBAPRO AIR2, Som blev introduceret i 1979, er på nuværende tidspunkt i sin 5. generation. Mere end 400.000 AIR2 er blevet solgt på verdensplan siden den blev udgivet.
 • I 1985 præsenteret Scubapro den første, justerbare og balanceret ventil. Den blev kaldt ’’Balanced Adjustable’’. Den tilbød en bedre åndedrætsevne på alle dybder.
 • G250, som i dag kan købes som G260, blev introduceret i 1986. Det er til dagens dato det mest kopieret 2.trin design. Det var også den første regulator med en justerbar VIVA (Venturi initiated Vacuum Assist)
 • I 1996 udgav Scubapro deres MK20 TIS, som blev den bedst ydende i hele dykkerindustrien.
 • S600, som blev afsløret i 2001, blev til Scubapro’s bedst sælgende 2.trin, og er stadig karakteriseret ved dens kompakte design, størrelse, lave vægt og mængden af luft den giver til dykkeren med hvert åndedræt. Mere end 300.000 S600 blev solgt på verdensplan.
 • MK25 trin ramte markedet i 2002 og blev hurtigt til det mest kraftfulde og populære 1.trin indenfor dykning. Sat sammen med et S600 udkonkurrerer den stadig de nyeste sæt. I 2013 fik MK25 1.trinnet sat en vanvittig rekord da 135 dykkere formåede at trække vejret på et enkelt MK25 1.trin sammentidligt.
 • i 2009 udgav Scubapro A700, som er et 1.trin lavet af udelukkende metal. Dette 1.trin er målrettet til ekstreme omstændigheder og koldt vand. Det er håndsvejset og poleret, hvilket giver den kvaliteten og udseende af at stykke kunst.
 • MK21 er det første nye afbalanceret stempel 1.trin siden Introduceret i 2013 med en kompakt størrelse og et mindre stempel, yder den stadig en høj og pålidelig åndedrætsevne.
 • Introduktionen af det øgede isoleringssystem såvel som de frostbeskyttede indre komponenter og belægninger transformerede MK25 Evo til dykningens Premium, højydelses kold vand 1.trin

Scubapro regulator går igennem en streng fremstillings- og designproces

Et high-tech produkt kræver en lang række af omhyggelige procedure af design og testfaser inden den kan fremstilles og sælges til dykkere verdenen over. Et hvert Scubapro regulatorsæt er konstrueret og samlet i et af firmaets R&D laboratorie og efterfølgende ført igennem intensive testfaser. Den første fase bruger en sofistikeret ANSTI åndedrætsmaskine for at overvåge og vise ydeevnen under simulerede dykkeromstændigheder. Efterfølgende bliver sættet testet i poolen. Hvis det holder der, bliver det taget ud til havet og testet af eksperter. Disse prøvedyk bliver udført i forskellige omstændigheder forskellige steder i verdenen som udsætter produktet til alle forhold lige fra tropisk dykning til is dykning. De mekaniske komponenter gennemgår en lang række af stresstests for at identificere problemer der kunne opstå under tungt brug af produktet. Disse udmattende testregimer er en del af den interne valideringsproces som er obligatorisk for ALLE af Scubapro’s produkter. En prototype bliver først dømt klar til produktionen når den succesfuld har gennemført alle tests den blev smid ud i. Alle af Scubapro’s regulatorer er lavet i Italien, hvor de bliver konstrueret, fremstillet, samlet og testet af topprofessionelle dykker. Delene er lavet af Premium materialer og går igennem den mest alvorlige kontrol proces. Til dages dato er der lavet flere end 3milioner regulatorsæt i Scubapro’s fabrik i Italien.

Scubapro’s regulatorer møder og overstiger alle af industriens certifikater

Scubapro introducerede den første rigtig ’’militær’’ regulator i 1969. Siden da har Scubapro konstrueret en række af produkter som er designet og udviklet til militær, politi og specialstyrken. Kerneprodukterne kan også tilpasses for at imødekomme specifikke krav som stilles af militæret eller offentlige sikkerhedsgrupper. Scubapro har mange års erfaring indenfor offentlig sikkerhed og militærsektoren og har fuld forståelse indenfor budprocesser, service krav, reservedeles tilgængelighed og levetid, tekniske uddannelsesseminarer og køb og forsendelses specifikation. Et væld af Scubapro produkter har fået tildelt NATO-numre; en komplet liste over NSN-numre er tilgængelig.

Der er et Scubapro regulatorsæt til enhver udfordring

Scubapro tilbyder 3 luftafbalanceret gennemstrømningsstempel 1.trin. MK25 Evo og standardudgaven MK25, og den kompakte MK21, 2 afbalancerede membran 1.trin- de helt lukkede Scubapro MK17 og MK11 og et enkelt downstream 1.trin. Den klassiske MK2 Plus. For at gøre systemet komplet har Scubapro også et udvalg af 5 luftbalanceret ventiler og et klassisk downstream ventil 2.trin. Du kan blande og matche de forskellige for at kreere det perfekte regulatorsæt for dine behov.

Alle Scubapro regulatorer har et CE cold-water certifikat uden brug for at særligt anti-freeze kit. Et hvert af Scubapro’s 2.trin kan kombineres med et hvert af Scubapro’s 1.trin og alle 1.trin er tilgængelige med en 300bar DIN kobling. Disse egenskaber er et kæmpe plus, da der er ingen andre udbyder der tilbyder samme muligheder med potentielle kombinationer.

Der er et Scubapro regulatorsæt til hvert budget

Uanset hvor tyk din pung er, så kan du blive den stolte ejer af et Scubapro regulatorsæt. Lige fra pålidelige, simple sæt til full-feature rigs med luftafbalancering, kold vands kapacitet og brugerjusteringer. Der findes et sæt til hvert budget. Det vigtigste at vide er uanset hvilket sæt du vælger, så får du altid, med garanti, en flydende og nem lufttilførsel og langt tids pålidelighed. Alle Scubapro regulatorer har ryg for langt tids ydeevne.

Scubapro regulatorer er beviste performer

I de sidste 20 år, siden scuba industriens første uafhængige regulator test, har Scubapro regulatorer været dømt som de bedste for åndedrætsydelse. I åndedrætsmaskiner og i vand. I ergonomiske evalueringer gennemført af erfarende dykkere, har Scubapro regulatorer konstant genereret en pålidelig og nem lufttilførsel, uanset hvor hårdt der blev åndet i dem, hvilken dybde de blev brugt på og uanset tryk på tanken. Det er faktisk ikke ualmindeligt at se et Scubapro sæt udkonkurrere andre regulator mærker som koster det dobbelte. Scubapro har et stabilt omdømme blandt dykkere. Efter 50 års levering af de bedste regulatorer på markedet, har Scubapro mærket gjort sig fortjent til en misundelsesværdig omtale for ydelse og pålidelighed. Du kan finde beviser for dette på dykkerbåde, dykker resorts og i vandet verdenen over. Scubapro regulatorer er over alt, og dette er intet tilfælde.

Scubapro har den bedste garanti og service plan

Scubapro regulatorer er bygget meget robuste, og derfor næsten problemfrie. De har et 24 måneders eller 100dyk service interval. Derfor har et regulatorsæt fra Scubapro, som er købt gennem en autoriseret forhandler, en livsgaranti på verdensplan.

Scubapro er et mærke som dykker ejer og stoler på med stolthed

Lige fra start af har Scubapro været et andet salgs dykkerfirma. Grundet deres store netværk af udmærket sælgere kan du finde et Scubapro serviceringsværksted uanset hvilket land du befinder dig i. Hos Scubapro er professionalisme en høj prioritet. Derfor er Scubapro’s regulatorsæt værdsat og respekteret af dykkere verdenen over.

Diving 2000 er service center for Scubapro med dygtige teknikker der kan udføre professionelt eftersyn på din regulator.