Turbeskrivelse – Kom med på dykkerture!

/Turbeskrivelse – Kom med på dykkerture!
Turbeskrivelse – Kom med på dykkerture!2016-12-09T12:07:08+01:00

Aften bådtur – hver onsdag i sommerhalvåret

Tag med Diving 2000’s båd ’Octopus’ – Danmarks eneste specialindrettede dykkerbåd – på en aften hyggetur. Vi sejler ud fra Kerteminde og finder et flot dykkersted i nærheden af Stavreshoved eller Romsø, hvor der er mulighed for bl.a. drift dive, fiskestimer, stenrev og fod sigt. Efter dykket serverer vi et varmt måltid mad og ligesom på lørdagsturen, er der naturligvis kolde og varme drikke til fri afbenyttelse. Erfaren skipper og Divemaster sørger for sikkerhed og gode oplevelser. Vi sejler hver onsdag i sommerhalvåret kl. 18:00, normalt fra Kerteminde Havn, og er hjemme igen kl. ca. 22.

Du kan selvfølgelig leje eller købe dykkerudstyr til turen.

Se i vores kalender, hvornår du kan komme afsted.


Heldags bådtur – weekender i sommerhalvåret

Tag med Diving 2000’s båd ’Octopus’ – Danmarks eneste specialindrettede dykkerbåd – på to fantastiske vragdyk. På turen serverer vi stort morgenbord kort efter afgang og til frokost får vi varm mad. På hele turen er der kolde og varme drikkevarer til fri afbenyttelse. Erfaren skipper og Divemaster sørger for sikkerhed og de godeoplevelser. Vi sejler normalvis hver lørdag kl. 9:00 fra Kerteminde Havn, men dette kan ændre sig med jævne mellemrum, da vi ofte laver ture til andre vrag rundt omkring Fyn. Som regel er vi hjemme klokken ca. 16:00. Af hensyn til udstyr og indkøb af mad, er tilmelding i god tid nødvendig. Turens pris inkluderer mad.

Du kan selvfølgelig leje eller købe dykkerudstyr til turen.

Se i vores kalender, hvornår du kan komme afsted.


Stranddyk – hver mandag

Vi mødes hos Diving 2000 eller ude på dykkerstedet. Vi bestræber os på at finde et nyt dykkersted hver gang, afhængig af hvad vind og vejr tillader. Vores stranddyk ture byder på flotte naturdyk og masser af hyggeligt samvær. Dykningen bliver altid overvåget af en erfaren Divemaster eller instruktør, og du kan vælge at få et guidet dyk. Har du ikke selv bil, er der som regel mulighed for at finde en kørelejlighed, enten med os eller andre dykkere. Turene starter hver mandag kl. 17:30 fra Diving 2000 eller kl. 18:00 på dykkerstedet. Du skal regne med at bruge ca. 3-4 timer.

Du kan selvfølgelig leje eller købe dykkerudstyr til turen.

Se i vores kalender, hvornår du kan komme afsted.


Stranddyk eller dyk fra gummibåd – hver søndag

Vi mødes hos Diving 2000 eller ude på dykkerstedet. Vi bestræber os på at finde et nyt hver gang, afhængig af hvad vind og vejr tillader. Vores stranddyk ture byder på flotte naturdyk og masser af hyggeligt samvær. Dykningen bliver altid overvåget af en erfaren Divemaster eller instruktør, og du kan vælge at få et guidet dyk. Har du ikke selv bil, er der som regel mulighed for at finde en kørelejlighed, enten med os eller andre dykkere. Turene starter kl. 10:00 fra Diving 2000 eller 10:30 på dykkerstedet. Du skal regne med at bruge ca. 3-4 timer.

Du kan selvfølgelig leje eller købe dykkerudstyr til turen.

Se i vores kalender, hvornår du kan komme afsted.

Som du kan se arrangerer vi dykkerture til alverdens afkroge af de danske have og vi glæder os meget til at have dig/jer med på en af vores næste dykkerture!

Nyt for 2014 – Ærøsund Dive Resort!

Du har sikkert hørt om sænkningen af M/F Ærøsund, der foregik d. 5. oktober 2014. Sænkningen af færgen havde til formål at skabe et kunstigt rev på havets bund, som både dyreliv og dykkere kan nyde godt af fremover. Diving 2000 tog del i projektet og har efterfølgende skabt Ærøsund Dive Resort, som giver alle interesserede dykkere nem adgang til vraget.

Se her i kalenderen, hvornår du kan dykke på M/F Ærøsund.

Du kan læse meget mere om vraget og Ærøsund Dive Resort her.