KOM I GANG

Kom i gang – på den nemme måde!

Kom i gang NU – Følg blot nedestående 4 steps

  • 1. Tryk på knappen nedenfor
  • 2. Vælg “Open Water Diver – English” i drop down menuen
  • 3. Udfyld med din information og følg blot resten af proceduren
  • 4. Vi kontakter dig for at planlægge datoer for den praktiske træning

Hvad er e-learning?

Dykkerkursus på nettet

Er du parat til at ændre dit liv? Sæt ud på en rejse og opdag en hel ny verden uberørt af det hurtigt kørende hverdagsliv. Scuba dykning giver dig spænding og eventyr uden lige. Dyk ned og start dit eventyr i dag med PADI’s Open Water Diver kursus online.

Hvordan fungerer det?

Efter tilmelding, præsenterer PADI’s eLearning system dig for en række interaktive præsentationer, der inkluderer videoer, lydfiler, grafisk materiale og læsning. Korte quizzer tillader dig følge med i din proces og vurderer og retter det, du eventuelt overser. Dette fører dig gennem programmet effektivt og i dit eget tempo.

Hvad koster det?

PADI Open Water Diver online kurset koster 150 Euro og kan ikke refunderes. Udgiften dækker din kundskabs træning og giver dig ubegrænset adgang til en elektronisk version af PADI’s Open Water Diver manual (kursus bog). Dit PADI dykkercenter eller resort vil opkræve en ekstra udgift for den nødvendige vand træning til dit certifikat. Du vil også få behov for at have din egen maske, snorkel, svømmefødder og andet personligt udstyr. Dit PADI dykkercenter eller resort vil guide dig gennem denne proces og vil måske foreslå ekstra udstyr sammen med den obligatoriske dykkertabel, Recreational Dive Planner (tabel eller eRDP version) og logbog.

Start dit dykkerkursus online

Klik her og se en præsentation af eLearning

Køb logbog og dykkertabel


Hvordan kommer du i gang?

Det er ikke svært at lære dykning, men som alle andre aktiviteter, der er værd at beskæftige sig med, kræver det lidt tid og anstrengelse. På dit PADI Open Water Diver kursus, får du fornøjelsen af at komme igennem tre faser; udvikling, pooltræning og dyk i åbent vand.

Minimumsalder

Minimumsalderen er 10 år, ledsaget af en forælder eller værge. Personer, der er ældre end 12 kan tage kurset uden forældre, men deres underskrift kræves. Elever, der er yngre end 15 år, og som gennemfører kurset, bliver PADI Junior Open Water Diver. De kan senere opgradere til PADI Open Water Diver certifikatet, når de fylder 15.

Helbred

Af sikkerhedshensyn skal alle elever udfylde et spørgeskema om helbredsmæssige tilstande, der kan være et problem i forbindelse med dykning. Hvis der ikke er problemer, underskriver du formularen og er klar til at starte. Hvis spørgeskemaet afdækker helbredsmæssige problemer, skal du for en sikkerheds skyld undersøges af en læge, som skal skrive under på at du er rask nok til at dykke. I visse områder kræver lokal lovgivning at alle bliver lægeundersøgt inden kurset.

Sådan er kurset opbygget:

  1. Udvikling af viden

Her udvikles din forståelse for de grundlæggende principper og procedurer. Du lærer f.eks. hvordan trykket påvirker din krop, hvordan du vælger det bedste dykkerudstyr og hvad, du skal tænke på, når du planlægger dine dyk. Du gennemfører udvikling af viden på egen hånd ved at læse de fem afsnit i din PADI Open Water Diver manual og ved at se de tilsvarende afsnit af PADI Open Water Diver video (der også gennemgår de øvelser, du kommer til at lære). Hvis du foretrækker at anvende en computer i din indlæring, kan du få Open Water Diver manualen og videoen samlet på en cd-rom (kun på engelsk). Det du har studeret, gennemgår du kort med din instruktør og tager derefter en hurtigt quiz for at sikre at du har forstået det. Ved kursets afslutning tager du en eksamen for at sikre at du har alle koncepterne på plads.

  1. Dykning i pool

Det er det, det hele handler om – dykning. Du udvikler dine grundlæggende dykkefærdigheder i en pool eller i en anden vandmasse med pool-agtige forhold. Her kommer du til at lære det hele, lige fra at samle dit udstyr rigtigt, til hvordan du får vand ud af din maske uden at stige op. Du kommer også til at træne nødprocedurer som at dele luft – for en sikkerheds skyld. Derudover kommer du til at lege, møde nye venner og have det sjovt.

Der er fem pool dyk, der hele tiden bygger videre på det foregående. I løbet af disse dem dyk, opnår du de færdigheder, du har brug for i åbent vand.

  1. Dykning i åbent vand

Efter dine pool-dyk vil du og dine nye venner fortsætte kurset på et dykkersted med fire dyk i åbent vand sammen med en PADI instruktør. Her vil du få det sjovt, mens du sætter det hele sammen og for alvor oplever eventyret ved at være under vandet – på begynderniveau, naturligvis. Måske laver du disse dyk i nærheden af, hvor du bor, eller på en mere eksotisk destination på en ferie.