Døgnet rundt. Én uge.
Omgivet af tændte dykkerentusiaster – og nye spændende dykkerspots HVER dag.
Sådan ser tilværelsen ud, når du er på liveaboard-tur med Diving2000.

Turen er for dig, der ønsker en ferieoplevelse med fokus på dykning i verdensklasse – fra morgen til aften.

Ruten

Vi tager fra Hurghada til ”Brothers” og ”Northern Wrecks”. Hvilket er ensbetydende med exceptionelle vragdyk – hvor du bl.a. vil opleve Thistlegorm – det legendariske skibsvrag fra 2. verdenskrig, fundet af den navnkundige Jacques Cousteau. Betagende koralrev og enestående muligheder for os, til at se hajer og andre store havdyr.

Det vil du opleve under overfladen

Vrag

SS Thistlegorm: Navnet på et af de mest kendte skibsvrag – og nok den absolutte topscorer blandt ”vrag-entusiaster”. Et engelsk transportskib der under den 2. verdenskrig blev sænket af tyske bombefly. Fundet, beskrevet og udødeliggjort af den navnkundige Jacques Cousteau.

Rosalie Moller: Thistlegorms mindre kendte lillesøster. Hun ligger lidt dybere og har, med sin last af kul, ikke helt den samme spændende last som Thistlegorm. Til gengæld står hun perfekt oprejst på bunden og er mere intakt end Thistlegorm – og dyrelivet er mildest talt imponerende.

Salem Express: har et skær af mystik over sig, der overvælder enhver dykker. Da Salem Express sank i 1991, kostede det 470 mennesker – ifølge officielle kilder. Uofficielt, over to tusinde. En af de største maritime tragedier i Rødehavet. Et, i sandhed, storslået vrag. Et af de mest kontroversielle i verden.

Undervandsliv

Omkring, under og over os. Fra de små Pygmæ-hajer på 15 cm til de gigantiske hvalhajer på størrelse med en turistbus. Fredelige mastodonter og mytiske hammerhajer. Eller måske, er du mere til elegante rokker og mystiske havskildpadder, der svæver gennem det klare vand. Oplev verdens største og smukkeste samling af havdyr – og andet maritimt liv – lige på den anden side af glasset i masken.

Koralrev

Et af Rødehavets allerstørste aktiver. Revdyk – Ikke bare i verdensklasse. Men i en liga, helt for sig selv. At beskrive kombinationen og indtrykket, der efterlades af krystalklart vand, en uovertruffen farvepalet og et maritimt liv, der overgår de flestes fatteevne… Tja, ”GANSKE ENKELT ENESTÅENDE, UFORGLEMMELIGT” – og stærkt vanedannende. Tag f.eks Shark Reef, Yolanda Reef og Brothers. Disse rev giver mulighed for at udspionere hver eneste art af fisk af Det Røde Hav.

Roots Camp

Livet ombord

Båden

Vi sejler medSnefro Love, en sand luksus liveaboard – designet til at opfylde alle vores ønsker/behov.

Tag en virtuel tour på båden. Se hvor du skal sove, spise, slappe af – og vigtigst af alt, hvor du skal dykke fra.

Mad

Kokkene er fremragende og forbereder udsøgt, lækre måltider. Specielle ønsker – såsom vegetarkost, speciel diæt eller hvad vi ellers måtte ønske, efterkommes gerne – bare de får det at vide i forvejen.

Søde og salte snacks, frugt, sodavand, te, kaffe og vand er til rådighed for os hele dagen. (Alkohol kan tilkøbes)

Overnatning

Søvn? Når vi ikke befinder us under havets overflade, er der naturligvis også mulighed for at lukke øjnene for en stund.

Båden er udstyret med  7 dobbelt-køje kahytter på det nedre dæk, 2 kahytter med dobbeltseng på øvre dæk og en ”master suite” på hoveddækket. Alle kahytter er komfortabelt møblerede med aircondition, eget badeværelse, elektronisk ”safe-box”, intern telefon og centralt musiksystem. Derudover er der minibar i alle dobbeltsengs-kahytterne.

Fællesskab

Dykke, spise, slappe af, hygge, dykke, spise, slappe af….” Nå ja, indimellem – når vi sidder samlet på det øverste dæk, under stjernehimlen, på vej mod næste dags dykkedestination – får vi da også snakket, grinet og fortalt hinanden om alle de fantastiske ting, vi hver især oplevede på de seneste dyk. Og til forskel fra andre lystfisker-skrøner – er disse hér sande.
Essensen af den ultimative dykkeroplevelse.

Vi har lejet hele båden og det vil derfor være muligt at støde på et velkendt ansigt.

 • GRATIS Deep Dive Specialty
 • GRATIS Nitrox påfyldning

PRIS FOR HELE REJSEN, KUN

11.499,-

Rejsen med 10 linjer

 • Fællestur eksklusivt for Diving 2000 og vores kunder
 • En oplevelse du aldrig glemmer
 • All-inclusive
 • Luksus kahytter
 • Afslapning, hygge og forkælelse
 • GRATIS Deep Dive Specialty
 • GRATIS Nitrox påfyldning
 • Vragdykning
 • Oplev havets kæmper, helt tæt på!
 • Væg, rævdyk og sigt i verdensklasse!

Krav for deltagelse

Det er et krav, at alle der deltager som minimum er Advanced Open Water Diver. Da de dyk vi skal på ikke er egnede for almindelige Open Water Divere.

Muligheder på turen

Og hvorfor skulle vi ikke kombinere det sjove, det lærerige og det udviklende..?!

På turen får vi mulighed for at tage en hel lille række af kurser og specialties. Bl.a. vragspeciale, Tec-intro, Tec-40, deep-specialty og NITROX – EANx.

Har du andre idéer til uddannelse du kunne tænke dig på rejsen, så tag endelig kontakt til os.

 • GRATIS Deep Dive Specialty
 • Nitrox Specialty
 • Wreck Specialty
 • Tec Intro
 • Tec 40

PRAKTISK

· REJSEN ER INKL. FULD FORPLEJNING PÅ BÅDEN (MORGEN, MIDDAG- OG AFTENSMAD), SNACKS I LØBET AF DAGEN OG VÅDT TIL GANEN (ALKOHOL ER IKKE INKLUDERET).

· REJSEN ER INKLUSIV FLY T/R OG TRANSFER FRA LUFTHAVNEN I HURGHADA TIL BÅDEN.

· AFREJSE MED FLY D. 14/11-2015

· HJEMREJSE MED FLY D. 21/11-2015