Miljøprofil

/Miljøprofil
Miljøprofil2016-12-09T12:07:07+01:00

Miljøprofil

Som et led i vores miljøprofil vil Diving 2000 fra august 2009 være 100% CO2 neutrale i forhold til det relative høje strømforbrug vi har. Vi har indgået aftale med Modstrøm om levering af vores strøm, under de vilkår at vi er 100% CO2 neutrale. Det gøres selvfølgelig for at hjælpe miljøet så optimalt som muligt.

Samtidig har vi ændret vores procedurer omkring alt det engangsemballage vi benytter på vores strandture og dykkerkurser det er nu overgået til kopper og bestik som vi genbruger.

Vores klare strategi er at vi skal øge markedsandelen i Danmark, og differentiere os i forhold til vores kollegaer med en øget miljø profil.

http://www.modstroem.dk/co2_neutral.aspx

Om Modstrøm:

CO2 Neutral® – ophæv din udledning af CO2

CO2 Neutral® er vores mest klimavenlige produkt, der helt neutraliserer den udledning af CO2, som dit elforbrug er årsag til. Udledningen af CO2 bliver neutraliseret ved, at Modstrøm opkøber præcis det antal CO2-kvoter for dig, der svarer til dit elforbrug. Kvoterne bliver betalt med de 5%, du sparer pr. kilowatt-time hos Modstrøm plus en lille merpris.*
Hos Modstrøm tager vi ikke gebyrer og administrationstillæg, når vi køber kvoter. Pengene går ubeskåret til at sikre et bedre klima.


Vores miljøprofil

Med udgangspunkt i vores primære arbejdsområde, som er certificering af fritidsdykkere, salg af dykkerudstyr, afvikling af dykkerture mm., vil vi arbejde for at beskytte og forbedre miljøet både internt og eksternt, til gavn for det enkelte menneske og naturen.

Vi vil…

  • Arbejde for, at vores produkter udvikles og afvikles med mindst mulig miljøbelastning og forbrug af ressourcer.
  • Igennem information, motivation og uddannelse have miljøansvarlige medarbejdere, kursister og kunder for derigennem at højne miljøbevidstheden i de aktiviteter som vi afholder.
  • Sørge for forbedringer og forebyggelse af forurening ved aktiviteter som A.W.A.R.E. projekter og henstilling til at forlade dykkersteder i renere stand end man ankom til, samt henstille til samkørsel til dykkersteder.
  • Inden valg af materiel, produkter og maskiner foretage en økonomisk og miljømæssig vurdering.
  • Igennem information og rådgivning, give vores kunder en forudsætning for god og sikker miljøforebyggelse.
  • Til enhver tid, som minimum efterleve gældende lovgivning, herunder myndighedskrav og andre bestemmelser.

Med venlig hilsen

Direktør
Jan Laurenborg Olsen

Diving 2000 A/S
Asylgade 16
5000 Odense C