Tabte drømme… måske ikke alligevel

Bliv PADI Pro IGEN

Uanset grunden til at du stoppede; Børn, arbejde, flytning – You name it… Så pirrer det dig stadig mere og mere at se folk dykke og undervise…

Hvor sjovt ville det ikke være atter at kunne præsentere sig som aktiv PADI Professional?? Tænk sig, hvis du havde muligheden for at genoptage din karriere som dykkerinstruktør… DET HAR DU! – sammen med Diving 2000 kan du nemlig gennemføre et PADI Pro ReActivate kursus, og endnu engang se dig selv som aktiv dykkerinstruktør med benævnelsen ”Authorized to Teach”. Fedt, ikke?

Og for at det ikke er løgn, så giver PADI dig faktisk en belønning for at komme tilbage. PADI tilbyder nemlig at betale din IE (Instructor Examination) på dit Pro Reactivate til en værdi af ca. 543 €.

Giv os nu én god grund til ikke at komme i gang igen… – den findes ikke!

Det er super nemt at komme i gang. Alt du skal gøre er at tage kontakt til os og give os dit navn og dit gamle PADI nummer. Herefter tager vi kontakt til PADI, og i samarbejde finder vi ud af, hvad du skal gøre for igen at blive aktiv. Vi sammensætter et program der opfylder PADI’s krav, og når dette er gennemført kan du igen kalde dig for ”Professional PADI member”

Varighed:

  • PADI Divemaster – fra 1 dag
  • Assistent Instructor – fra 2 dage
  • Instruktør – fra 2 dage