Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender

Overfladeforsynet 30 meter

Overfladeforsynet Erhvervsdykker til 30 meters dybde er en videregående uddannelse, der giver SCUBA-Erhvervsdykkere mulighed for at avancere indenfor den kommercielle dykkerverden. Her bliver dykkeren trænet i de grundlæggende teknikker og procedurer, der kræves for at udføre sikre og effektive dykkeoperationer på op til 30 meters dybde ved brug af overfladeforsynet dykkerudstyr.

Uddannelsen udbydes i et tæt samarbejde med vores eksterne partner på Færøerne. Vi sørger for at du modtager den nødvendige teoriundervisning ved fysisk fremmøde i vores inspirerende klassemiljø, således du er klædt godt på til den praktiske undervisning på Færøerne. Teoriundervisningen sikrer et solidt teoretisk fundament og er normeret til 1 uge/5 dage, mens den praktiske træning på Færøerne er fastsat til 4 uger.

Når den studerende ankommer til Færøerne, fortsætter træningen med praktisk afsæt, og varetages af vores samarbejdspartner der ligesom os, er godkendt erhvervsdykkerskole og underviser ved brug af den internationale standard IDSA. Erfarne instruktører guider kursisterne gennem alle aspekter af overfladeforsynet erhvervsdykning, herunder også udstyrsvedligeholdelse, sikkerhedsprocedure og nødsituationer. Ved afslutningen af kurset er kursisten i stand til at planlægge og udføre overfladeforsynet dykning til 30 meter og ligeledes håndtere de udfordringerne der kan være forbundet med denne aktivitet.

Efter endt uddannelse modtager kursisten beviset IDSA Level 2 Surface Supplied Inshore Air Diver.

 

Adgangskrav

  • Min. 18 år

  • Godt helbred - Både fysisk og psykisk

  • Godkendt helbredsattest for erhvervsdykning.

  • Inden for de seneste 2 år har gennemgået et anerkendt kursus i førstehjælp.

  • Være uddannet SCUBA-Erhvervsdykker til 30 meters dybde (IDSA Level 1)

  • Kursisten skal afholde egen forsikring ifbm. kursus

Priser

39.999,- DKK eksklusiv moms / 49.999,- DKK inkl. moms.
Prisen er eksklusiv kost, logi og rejse til Færøerne. Det forventes at dykkeren selv medbringer udstyr bortset fra bly, flaske, dykkerhjelm, umbilical og vest.

Opholdet på Færøerne kan arrangeres som 4 uger i træk eller 2x2 uger afbrudt af ferie i Danmark, eller mulighed til at opleve Færøerne på egen hånd. 

Teoriundervisningen i Danmark foregår på Asylgade 16, 5000 Odense C.

 

Tilmeld dig her