Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender

Diving 2000 kundeklub

Velkommen til Diving2000's eksklusive kundeklub

Som medlem af vores kundeklub opnår du fordele, rabatter og bonuspoint – Og det er ganske gratis at være med!

Kundeklub fordele

Dine fordele som medlem

Ud over at modtage vores nyhedsbrev, opnår du en lang række fordele når du handler hos os.

 

✅ Optjen 1% af din samlede ordreværdi i bonus.
Denne bonus kan du vælge at fratrække som rabat ved dit næste køb.


✅ Få indsat yderligere 10 bonuspoint på din konto, hvis du efter et køb, anmelder os på Trustpilot
 

✅ Gratis returfragt, hvis produktet skal byttes eller returneres.
 

✅ Adgang til eksklusive tilbud, ved særlige lejligheder
 

✅ Købskvitteringer lagers elektronisk på ”Min side”, hvorfra du altid kan downloade dem på ny

 

Tilmeld dig gratis her

 

Hvordan virker bonuspoint?

Diving 2000 Kundeklub

På hvert enkelt produkt, i din varekurv og i Check-ud processen bliver du oplyst om, hvor mange bonuspoint et produkt, og dit samlede køb, udgør. Når din ordre er gennemført, vil det antal optjente bonuspoint være synlig på ”Min side”. Ved næste, og fremtidige køb, har du mulighed for, at aktivere og (del)betale med de bonuspoint du har optjent tidligere, og derved få tilsvarende rabat på dit køb. Du optjener atter bonuspoint på dit nye køb, som vil være tilgængeligt næste gang du besøger os.

Vi sætter pris på din loyalitet! – Derfor tilbyder vi desuden, at overfører 10 ekstra bonuspoint til din konto, hvis du efter et køb anmelder os på Trustpilot*.

 

I enkelte perioder og ved enkelte lejligheder kan vi finde på at justere rabatprocenten der gives i bonus, ligesom vi kan finde på, at tilbyde højere procentsats på op til 10-50% på enkelte produkter og/eller produktkategorier. Sådanne tiltag vil selvfølgelig blive kommunikeret til medlemmet gennem et nyhedsbrev, så alle har lige mulighed for, at tage del i fordelene.

 

Din adgang til ”Min side”

Som medlem har du adgang til din personlige side, hvor du kan holde øje med dine optjente bonuspoint og dine kvitteringer fra tidligere køb. Du kan desuden rette i dine personlige oplysninger hvis du har brug for det.

Som medlem har du ret til fri og gratis returfragt. På ”Min side” finder på oplysninger om, hvordan du tilgår din returlabel. Sidst men ikke mindst, kan du selvfølgelig slette din bruger, hvis du ikke længere ønsker at være med i klubben.

Vi arbejder altid på, at forbedre og udvikle vores kundeklub, og derfor vil dine fordele og muligheder bliver opdateret og udbygget med tiden.

 

Kom i gang nu - bliv gratis medlem her

 

 


 

 

 

 

Det med småt.. Regler og vilkår!

Der er altid det med småt – Formalia! Hvis du er i tvivl om dine rettigheder, fordele og regler, kan du som udgangspunkt altid søge hjælp på denne side. Du er selvfølgelig også velkommen til, at kontakte os på mail eller telefon.

 

Bonuspoint:

Bonuspoint optjenes ved køb. Det oplyses kunden præcis hvor mange bonuspoint købet udgør, i varekurven og på Check-ud siden. Det vil først være muligt at benytte bonuspoint fra kundens 2. køb, og fremefter. Der tilbydes bonuspoint på alle webshoppens produkter, også allerede nedsatte varer og nyheder. Der gives ikke bonuspoint for fragtens værdi, der vælges af kunden i Check-ud processen. På efterfølgende køb gives bonuspoint for ordrens beløb, efter bonuspoint og fragt er fratrukket prisen – Der gives altså ikke nye bonuspoint, for fratrukket bonuspoints værdi. Der gives ligeledes ikke bonuspoint ved køb af medlemskaber til Odense Dykkerklub.

Returneres ordren eller dele af ordren, vil tilsvarende bonuspoint blive fjernet fra kundens konto. Bonuspoint udløber, hvis de ikke bruges indenfor 180 dage fra de er optjent.

Diving2000 A/S forbeholder sig retten til, at justere den givende procentsats i henhold til særlige udsalg, kampagner og andre lejligheder. Desuden kan procentsatsen justeres permanent ved behov. Kunden kan til enhver tid søge oplysninger om gældende fordele under fanen ”Min side”.

Dykkerrejser og industrielt undervandsværktøj er ikke kvalificeret til optjening af bonuspoint.

 

(*)Bonuspoint ved Trustpilot anmeldelse:

Der tilbydes yderligere 10 bonuspoint på kundens konto, såfremt kunden efter aflagt ordre, afgiver en serviceanmeldelse på dk.trustpilot.com. Anmeldelsen skal afgives på Diving 2000 A/S’s konto ( https://dk.trustpilot.com/review/www.diving2000.dk ). Anmeldelsen skal afgives fra samme mailadresse som benyttet ved ordren på diving2000.com. Der er ingen yderligere krav til anmeldelsens udformning og/eller størrelse.

Det er til enhver tid kundens ansvar at oplyse Diving2000 A/S om anmeldelsens eksistens via mail; info@diving2000.dk eller telefon; +45 6613 0049. Først herefter vil bonuspoint blive tilført kundens konto. Bemærk der kan gå op til 48 timer, fra kunden oplyser om anmeldelsen, til bonuspoint er indsat på kontoen.

Vi forbeholder os retten til, ikke at give bonuspoint, hvis vi mener, at anmeldelsen ikke er sandfærdig eller er en ægte anmeldelse af os eller det købte produkt.

 

Generelt:

Diving2000 A/S forbeholder sig retten til, ved enhver form for misbrug af kundeklubben, at ekskludere medlemmet. Generelt forbeholder vi os retten til, at ændre i Kundeklubbens opbygning og medlemmets fordele. Sådanne ændringer vil blive kommunikeret til medlemmet via mail.

Som medlem af kundeklubben, kræves det at medlemmet modtager nyhedsbrev fra Diving2000 A/S.