Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender
Erhvervsdykning - Hævning
Erhvervsdykning - Dykkerassistent
Erhvervsdykning - Udstyr
Erhvervsdykning - Udstyr
Erhvervsdykning - Lineholder
Erhvervsdykning - Lineholder
Erhvervsdykning - Lineholder
Erhvervsdykning - Overflade
Erhvervsdykning - Scubadykker
Erhvervsdykning - Scuba dykker

Erhvervsdykkeruddannelser

Diving2000 udbyder følgende kurser indenfor erhvervsdykning

 

SCUBA-Erhvervsdykker til 30 meter

SCUBA-Erhvervsdykker til 30 meter

Som SCUBA-Erhvervsdykker til 30 meter er du kvalificeret til at udføre erhvervsmæssige dykkeropgaver i lukkede og åbne miljøer med en maksimal dybdegrænse på 30 meter, og ved brug af atmosfærisk luft. Dette er det mest populære af vores kurser. Dette kursus kan stå på egne ben, eller bruges som fundament og springbræt i din videre karriere som erhvervsdykker.

SCUBA Erhvervsdykker 30m

SCUBA-Erhvervsdykker til 9 meter

SCUBA-Erhvervsdykker til 9 meter

Også kaldet Begrænset SCUBA-Erhvervsdykker. Med denne titel på CV’et kan du udføre erhvervsmæssige opgaver indtil 9 meters dybde ved brug af atmosfærisk luft, men kun i lukkede miljøer – Bassiner, reservoirs ol. Uddannelsen er en light version af den fulde erhvervsdykkeruddannelse til 30 meter, som er nødvendig hvis du vil kunne arbejde i åbne miljøer, såsom hav, havne ol.

SCUBA Erhvervsdykker 9m

Dykkerassistent

Dykkerassistent

I daglig tale kaldet Lineholderen. Lineholderen er erhvervsdykkerens assistent på dykkeropgaver. Lineholderen må ikke dykke, men er en væsentlig del af sikkerheden på dykkerstedet. Det er ham som står for den direkte kommunikation til erhvervsdykkeren gennem kommunikationsanlægget. På kurset bliver du uddannet i sikkerhed, dykkerplanlægning, kommunikation og førstehjælp.

Dykkerassistent

Erhvervsdykkerrelateret Førstehjælp

Erhvervsdykkerrelateret Førstehjælp

Erhvervsdykkerrelateret  Førstehjælp er nødvendigt og krævet af alle der er involveret i en erhvervsdykkeropgave – Dykkerlederen, Dykkerassistenten, dykkeren selv og dykkermedhjælperen. Som en af disse, kræves det at man lader sig genopfriske i erhvervsdykkerrelateret førstehjælp minimum hver 24. måned.

Erhvervsdykkerrelateret førstehjælp

 

 

Hos Diving2000 får du

Inspirerende og rummeligt læringsmiljø

Undervisere med mere end 30 års dykkererfaring

Gode faciliteter med egen privat pool

Et positivt læringsmiljø

Erhvervsdykkeruddannelser har ofte ry for, at være lange, hårde og militæriske – tangerende til Survival of the fittest. Erhvervsdykkeruddannelserne hos Diving2000 og Martec går civilt til værks. Vi stræber efter at alle elever opnår succes, og går fra kurset med selvtillid og mod på den nye tilværelse som erhvervsdykker. Vores undervisere ynder at fremstå som mentorer fremfor instruktører, og deler med glæde ud af Diving2000’s mange års erfaring som professionel dykkerskole og erhvervsdykkervirksomhed. På vores kurser er der plads til forskellighed – Alle er ikke ens, og derfor er der plads til, at kurset tilrettelægges for på bedste hvis, at inkludere alle aspiranter. 
Der benyttes selvfølgelig altid de nyeste materialer og standarder, så undervisninger følger med tiden.

Prøvedyk i erhvervsdykning

Hvis du er usikker på, om erhvervsdykning kunne være noget for dig, så har du mulighed for at tage et prøvedyk i vores egen pool. Her bliver du introduceret til erhvervsdykning og hvordan det er at dykke i erhvervsdykkerudstyr. 

Tag et prøvedyk i erhvervsdykning

 

Kontakt

Du er vekommen til at ringe til vores dykkerinstruktør på 66 13 00 49 hvis du gerne vil have en snak om erhvervsdykning.

Ring og hør mere

Kursuskalender 

Kursus Startdato
Erhvervsdykkerrelateret Førstehjælp 19. April 2024
Dykkerassistent / Lineholder 15. April 2024
SCUBA-Erhvervsdykker 9m (*eksam 10/5) 15. April 2024
SCUBA-Erhvervsdykker 30m 15. April 2024

Erhvervsdykker uddannelse
 

Diving2000 er en dykkerskole beliggende på Fyn, der specialiserer sig i erhvervsdykkeruddannelser.
VI tilbyder kurser som SCUBA-Erhvervsdykker til en dybde på 30 meter samt SCUBA-Erhvervsdykker til en dybde på 9 meter.
Derudover tilbyder de også et kursus for dykkerassistenter og førstehjælp specifikt til erhvervsdykkere.

Diving2000 har inspirerende undervisningsmiljøer, erfarne undervisere og moderne faciliteter, herunder en privat pool. De lægger stor vægt på et positivt læringsmiljø og individualiseret undervisning.

Diving2000 har fået gode anmeldelser og tilbyder et bredt udvalg af dykkerudstyr til salg. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte deres kursusafdeling på telefonnummer +45 6613 0049.

 


Diving 2000 og Martec