Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender

Om dykning


Download Diving 2000's Dykkerhåndbog

Dykning er for alle! Alle kan lære at dykke.

Vi vil gerne opfordre dig til at lære dykke, det er en rigtig fed sport!!

Når man skal lære at dykke, er det uhyre vigtigt at du føler, du kan have tillid til den, der skal forestå undervisningen.

Vi hos Diving 2000 arbejder med ALT indenfor dykning i Danmark. Vi har mange års erfaring i at uddanne dykkere, så vi kan naturligvis tilbyde dig den bedste rådgivning, samt de bedste produkter indenfor dykkerudstyr.
Vi tilbyder en lang række kurser, og hvad enten du vælger et Padi Open Water Diver kursus eller måske vil uddannes til Divemaster, afholdes undervisningen af nogle af Danmarks mest erfarne instruktører.

 

Lær at dykke

Under overfladen findes en fantastisk verden, som det er muligt at besøge. Du har sikkert set billeder og film, måske besøgt akvarier eller snorklet på ferier, og derved har du fået tanken om at dykning måske kunne være noget for dig. Det er en ny verden, som har åbnet sig. Tanken har måske kun lige spiret i dit sind.

Går du og drømmer om at prøve dykning, så skal du bare gå i gang og få taget et dykkerkursus. Hos Diving 2000 kan du tage et dykkerkursus som passer lige netop til dig. Vi tilbyder dykkerkurser på alle niveauer, uanset om du er nybegynder eller øvet dykker. Går du med en drøm om at blive professionel dykker, er vi i Diving 2000 særdeles godt rustet til at hjælpe dig videre.

 

Dykning

Dykning er en fantastisk sport, som kan give dig en masse gode oplevelser, både her i Danmark og selvfølgelig når du rejser ud i verden.
Om du er ung eller gammel har ingen betydning. Hvis du har lysten til at dykke og et normalt godt helbred, så er dykning en sport som du kan deltage i.
Har du spørgsmål til dykning eller til et specifikt dykkerkursus, er du meget velkommen til at kontakte os.


Dykker ved koraller

 

Køb det rigtige dykkerudstyr

Når du har besluttet at du gerne vil prøve at dykke, er det tid til at overveje hvilket dykkerudstyr, du skal anskaffe dig. Med det rigtige udstyr, som både passer dig og som kan holde dig varm, venter der dig masser af fornøjelige og spændende oplevelser under overfladen. Kom ind i Diving 2000 og få råd og vejledning om køb af dykkerudstyr . Vi har altid et rigtig stort udvalg af dykkerudstyr på lager.


Så på med udstyret, lav et buddycheck, og tag et stort giant stride ud i bølgen blå - dyk med os og få en ordentlig én på opleveren!

Hvis du står lige nu og overvejer dit første dyk, kan det være du har spørgsmål om dykning i Danmark, og så er du mere end velkommen til at kontakte Diving 2000.

Med venlig hilsen

Jan Laurenborg Olsen
Indehaver af Diving 2000

 

 

 

Diving 2000 valgte i sommeren 2008 at skrive en bog om dykning i Danmark. Det blev til et samlet kompendium om dykning, fra du starter med at melde dig til et dykkerkursus.

Der findes rigtig meget godt materiale på internettet og i bogform, men vi syntes der manglede et opslagsværk med gode råd om dykning, og et par hints til hvordan du kan vedligeholde din dykning. Bogen blev offentliggjort i november 2008.

 

 

 

Forord til Dykkerhåndbogen

 

Kære læser.

Vi i Diving 2000 har valgt at udgive dette kompendium for at give nogle tips og hints til alle aspekter af din dykning. Vi har gjort det, for at du skal have redskaberne til at komme godt i gang, samt for at din dykning bliver så sikker som overhovedet muligt.