Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender

Fortrydelsesret

Der er 30 dages fortrydelsesfrist på varerne, regnet fra den dag de modtages.
Hvis du vælger at fortryde et køb har du 30 dage til at meddele os at du ønsker at fortryde købet via mail, telefon eller lignenden. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Din ordre skal sendes retur uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på; med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varen skal retuneres i original emballage. Hvis dette ikke er tilfælde, vil vi fradrage op i mod 25% af varens pris, da varen ikke kan sælges til fuld pris efterfølgende.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returneringen skal du selv afholde. For praktiske detaljer se punktet ''REKLAMATION OG VARERETURNERING''.
Ved fortrydelse tilbagebetales købesummen med fragtbeløb til kunden. (total overførte beløb)

Fortrydelsesretten gælder kun ved køb på webshoppen.

Undtagelser fra fortrydelsesretten:

Fra d. 1. november 2023 gælder der forlænget returret til og med d. 10. januar 2024.


Der er ikke fortrydelsesret for aftaler om;

  • Fritidsaktiviteter, sportsarrangementer, dykkerrejser mv.
  • Hvis det fremgår af aftalen, hvornår (hvilken dag eller bestemt periode) den aftalte begivenhed skal finde sted. Herunder dykkerkurser, LÆS MERE HER.

FLEX forsikring

Hvis der indtræffer sygdom som forhindrer dig i at møde op til dit kursus, så dækker din FLEX forsikring. 

1. Du kan aflyse et kursus én gang, og blive flyttet til et andet kursus hvor der er plads, inden for de næste 6 mdr.

2. Du kan blive syg før eller under kurset, og ønske at flytte dine resterende kursusdage én gang. Kurset skal være færdiggjort indenfor 6 mdr. fra startdatoen.Du kan kontakte os på mail info@diving2000.dk.
I åbningstiden besvarer vi inden for 4 timer. Uden for åbningstiden besvarer vi næste dag.

www.diving2000.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.