Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender

Handelsvilkår

Indgåelse af aftale

En juridisk bindende aftale mellem dig og Diving 2000 er først indgået når du modtager en ordrefaktura pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrefaktura, er Diving 2000 berettiget til at annulere din ordre helt eller delvist f.eks. som følge af pris- og tastefejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom.
 

Fortrydelsesret

Der er 30 dages fortrydelsesfrist på varerne, regnet fra den dag de modtages.
Hvis du vælger at fortryde et køb har du 30 dage til at meddele os at du ønsker at fortryde købet via mail, telefon eller lignenden. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Din ordre skal sendes retur uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Desuden gælder fortrydelsesret ikke ved produkter der er speciallavet til kunden, herunder bl.a. Santi tørdragter. 

Varens stand når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på; med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returneringen skal du selv afholde. For praktiske detaljer se punktet ''REKLAMATION OG VARERETURNERING''.
Ved fortrydelse tilbagebetales købesummen med fragtbeløb til kunden. (total overførte beløb)
 

Undtagelser fra fortrydelsesretten

Ved køb af kurser og aktiviteter gælder desuden særlige handelsbetingelser. Læs mere her

Ved køb af dykkerrejser gælder vores fortrydelsesret ikke.

Ved køb af produkter speciallavet til kunden, herunder bl.a. tørdragter og våddragter på special mål eller metermål på reb og lignende, gælder vores fortrydelsesret ikke.

Hvis et produkt er specielt modificeret til kunden, er der ingen fortrydelsesret, dog gælder stadig reklamationsret.


Fritidsaktiviteter, sportsarrangementer mv.
hvis det fremgår af aftalen, hvornår (hvilken dag eller bestemt periode) den aftalte begivenhed skal finde sted. Herunder dykkerkurser, LÆS MERE HER.


Du kan kontakte os på mail info@diving2000.dk.
I åbningstiden besvarer vi inden for 4 timer. Uden for åbningstiden besvarer vi næste dag.

www.diving2000.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Reklamationsret

Diving 2000 yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Diving 2000 indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Diving 2000 returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Diving 2000
Asylgade 16
5000 Odense C
tlf. 66 13 00 49
Email: info@diving2000.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Diving 2000 har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.
 

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger
Ingen personlige oplysninger der registreres på Diving 2000 A/S, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Diving 2000 A/S.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Diving 2000 på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Diving 2000 A/S, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Diving 2000 A/S. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Diving 2000 A/S er dataansvarlig. Direktøren og salgspersonale for Diving 2000 A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Registrering af IP-adresse
Dit besøg ved Diving 2000 A/S registreres i en logfil. Logfilerne bruges kun til statistiske formål, og giver os et statistisk billede af antal besøgende, hvilket land de kommer fra.

Hos Diving 2000 A/S anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og for at øge brugervenligheden af sitet.