Vil du være professional dykker?

Første skridt på den professionelle PADI vej er Divemaster uddannelsen, hvor du bliver medlem af PADI organisationen, og kan begynde at tjene penge på dykning.

Forinden skal du have taget Rescue Diver og EFR kurserne.

Som Divemaster kan du arbejde som instruktør assistent, eller som selvstændig undervandsguide på dykkerskoler verden over.

Et Divemaster kursus hos Diving 2000 er det mest omfattende Divemaster kursus i Danmark. Det giver dig en fantastisk kompetence, samtidig med at vores Divemastere har meget større chance for et eventuelt job i udlandet. Blandt andet fordi de er uddannet på en skole med mange elever, masser af turister – og måske vigtigst af alt – de kan også blive undervist i at arbejde som Divemastere med turister på en professionel turist-dykkerbåd!

Hvis du vil øge dine chancer for ansættelse i et dykkercenter enten herhjemme eller i udlandet, anbefaler vi at du tager et Divemaster internship hos Diving 2000. Dette internship tager dig udover det, der kræves under selve kurset, og integrerer dig som en del af huset. Under et Divemaster internship kommer du helt tæt på hverdagen i en stor og professionel dykkerskole, følger med på kurser og ture og får en masse vigtig viden om det forretningsmæssige aspekt og dykkerbranchen. Et Divemaster internship hos Diving 2000 er gratis, men du skal ansøge om optagelse efter endt Divemaster kursus. Spørg om vores Divemaster internship ved at ringe på 66130049.

Da Diving 2000 A/S har eget rejsebureau, har vi en stor kontaktflade til dykkercentre i udlandet, og vi hjælper dig gerne med at finde et job.

Divemaster uddannelsen er således international og forudsætter at du kan engelsk i rimeligt omfang.

Det er et krav at du har dit eget dykkerudstyr, hvis du vil være Divemaster.

PADI materialer til kurset er inkluderet i prisen.

Pris: kr. 6.499,- Se i kalenderen, hvornår næste kursus starter op. Du kan også ringe, skrive eller komme ind i butikken og få dig en snak om kurset.

Som uddannet Divemaster kan du:

  • Professionelt uddannet dykker
  • Arbejde som assisterende instruktør
  • Gode chancer for job i udlandet