Course Director Jan L. Olsen fra Diving 2000 er en ihærdig og pålidelig mentor, der med glæde tager DIG under sine arme og klæder dig godt på til dykning på alle niveauer. Jan har været Course Director siden 2014 og har mange år som professionel dykkerinstruktør i bagagen.

Diving 2000’s Course Director Jan L. Olsen

Diving 2000's Course Director Jan Laurenborg Olsen
IDC hos Diving 2000

Jan har været entusiastisk ejer af Diving 2000 A/S siden 1999, men blev en del af teamet lang tid forinden.

Før i tiden fungerede han som blandt andet Divemaster, og hans tilknytning til dykkerskolen kom allerede tidligt som fast mand på dykkerskibet Octopus.

I dag er Jan Course Director og har været det siden 2014. Til daglig er han ansvarlig for Diving 2000, ligesom han står for den professionelle uddannelse på dykkerskolen.

I sin undervisning som Course Director stræber Jan efter succes – elevens succes.

Om du møder Jan på et OWD kursus, Divemaster Kursus eller et IDC forløb, vil du opleve at han altid stræber efter, at hans elever får et succesfuldt forløb. Således vil du opleve Jan som en mentor, der glædelig deler ud af Diving 2000’s 40 års erfaring som professionel dykkerskole og butik. Jan ELSKER at undervise, det mærkes tydeligt i hans entusiasme!

På Jans kurser er der plads til forskellighed, og han står altid klar med hjælp, også hvis der kræves lidt ekstraordinært. I undervisningen er han livlig og tilstedeværende – således bliver selv ”kedelig” tavleundervisning spændende og interessant. Der benyttes altid de nyeste materialer og standarder, så undervisningen følger med tiden.

Instructor Development Course (IDC) – 7 days of Hell…

Ikke i Diving 2000!!!

Spørger du andre instruktører, så vil de sikkert referer til deres IDC-forløb som et hårdt, intenst forløb over syv dage – 7 days of Hell.

– Sådan ønsker Jan ikke at folk skal huske tilbage på deres IDC-forløb. Derfor vil du på et instruktørkursus i Diving 2000 opleve et lidt længere forløb, til gengæld med plads til hygge, forskellighed og udvikling.

Et IDC-forløb med Jan består af et velafbalanceret mix af teoriundervisning, præsentationer fra eleven, svømmehals-lektioner og åbent vand moduler. I kombination vil disse, sammen med Course Director guiden, klæde dig rigtig godt på til din videre færd som dykkerinstruktør.

Som afslutning går man til en IE (Instructor Examination). To dage hvor PADI vil evaluere, om man er ”egnet” som dykkerinstruktør. Frygt ikke, efter et IDC-forløb hos Diving 2000 er du i den grad klar! – hvis ikke, hjælper Jan gerne, så du får den ekstra undervisning der gør, at du bliver klar.

Teorilokalet forberedt til IDC i Diving 2000

Skal du være instruktør??

Et IDC-forløb er for dig der brænder for dykning og gerne vil dele din passion med andre. Her får du virkelig chancen for at snakke om dykning, lige så tosset du vil! Som dykkerinstruktør er det dig, der lærer andre at dykke – og det er en meget, meget givende position at være i. At se folks udvikling i løbet af sådan et kursus er ret interessant, og du vil komme til at møde et hav af forskellige mennesker og situationer.

Instruktørkurset, eller IDC som det forkortes, består af to dele; Assistant Instructor og Open Water Scuba Instructor. Er du allerede uddannet Assistant Instructor, kan du nøjes med at tage OWSI delen. Det er et fedt kursus, hvor du virkelig bliver grundigt afprøvet, ligesom det er enormt udviklende og styrkende.

IDC hos Diving 2000