Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender

Information om håndtering af Covid-19 i dit dykkercenter

Kære Kunde,

 

Som dit foretrukne professionelle dykkercenter, tager vi forbehold i forbindelse med spredningen af Covid-19. På denne side kan du læse mere om vores håndtering, af den forestående situation - Hvad end du ønsker at handle udstyr, skal på dykkerkursus eller på dykkerrejse med os.

Vi følger myndighedernes anvisninger nøje, og derfor kan vores forbehold ændres, uden forudgående varsel herom. Respektive ændringer vil være at finde på denne side.

Siden er sidst opdateret: d. 20.06.21 kl. 18:00

 

Fremmøde i butik - opdateret: d. 20.06.21 kl. 18:00

Næste normale forhold i butikken

Vores fysiske butik i Odense har åben som normalt, og følger vores almindelige åbningstider. Man-tors 10:00-17:30, fredag 10:00-18:00 og lørdag 10:00-13:00. Telefon og mail for hhv. Odense og Nyborg er begge aktive, og besvares som sædvanligt.

I vores butik forefindes håndsprit. Selvom vi altid bestræber os på at yde personlig og nærværende rådgivning, vil der i denne tid, ekspederes og rådgives med ekstra fysisk afstand. Der vil være restriktioner ved afprøvning af særligt udstyr, heriblandt masker og dragter. Vi håber på forståelse herved.

Der ydes i perioden 30 dages fuld returret. Returnerede varer, holdes i 48 timers karantæne, før det atter returneres til vores varelager.

 

e-handel på webshop - opdateret: d. 20.06.21 kl. 18:00

Helt normal drift - dog forsinkelser på enkelte vare.

Vores webshop og online-handel vil blive håndteret på vanlig vis, om end leveringstider vil afhænge af leverandøren og det valgte fragtselskab. Her ydes ligeledes 30 dages fuld returret, og returneret produkter afsoner karantæne som beskrevet over.

 

Med undtagelse af nogle sporadiske forsinkelser, er der ingen problemer. Her finder du den aktuelle status for vores fragtselskaber:

PostNord er i drift.

GLS er i drift.

Bring / Swipbox er i drift.

 

Dykkerkurser i perioden - opdateret: d. 20.06.21 kl. 18:00

Næsten normal drift - Vi beder om Cononapas på kurser indendørs - Teori og pool

Har du spørgsmål til dit kommende dykkerkursus bedes du kontakte os direkte på tlf. +45 6613 0049.

OBS: Vi følger myndighedernes anvisninger nøje, og derfor kan vores forbehold ændres, uden forudgående varsel herom. Respektive ændringer vil være at finde på denne side.

 

Dykkerrejser i perioden

Myndighedernes seneste udmelding og medfølgende forlængede restriktioner, herunder rejserestriktioner betyder, at visse dykker-/fællesrejser er blevet aflyst. De berørte deltagere har fået direkte besked via mail, heri beskrevet hvordan man skal forholde sig og information om tilbagebetaling af rejsebeløb.

Rejser der endnu ikke er direkte berørt af restriktioner, foreløber for nu, stadig efter planen. Skulle myndighedernes anbefalinger ændres, agere vi herpå.

Hvis du har booket rejse gennem os og brænder inde med spørgsmål, er du velkommen til, at kontakte os direkte på tlf. +45 6613 0049.

 

Lokale dykkerture i perioden  opdateret: d. 20.06.21 kl. 18:00

Lokale dykkerture arrangeret af Odense Dykkerture er igen iværksat. Vi følger restriktioner tæt, hvilket betyder at vi for en stund begrænser tilmeldinger til forsamlingsloftet på 50 personer udendørs. 

 

Håndtering af skole- og lejeudstyr

Ved returnering af udlejet udstyr sørger vi for, at alle dele bliver renset og håndteret efter gældende anvisninger for, hvordan Covid-19 bakterien effektivt væksthæmmes og dræbes. Efterfølgende karantænesættes udstyret i 72 timer, før det atter udlejes.

 

 

Vi følger udviklingen tæt, og håber vi ved en fælles indsats, kan få bugt med spredningen af Covid-19. Nye tiltag fra os, vil i perioden være at finde på denne side.

Har du spørgsmål kan du til enhver tid kontakte os på både telefon og mail. Begge vil blive besvaret som sædvanligt.