PADI Open Water Diver

PADI Open Water dykkerkursus er det første trin på PADI’s ”uddannelsesstige”. Med et Open Water dykkercertifikat kan du dykke overalt i verden. Du er uddannet til at dykke til en dybde af 18 meter, og du må dykke uden instruktør (dog aldrig alene).

Kurset er sammensat af 3 elementer; teori, pooltræning og havdyk.  Teorien består af i alt 5 moduler og en eksamen. Pooltræningen består også af 5 moduler, og havdyk skal man have 4 af.

Her kan I se den film vi har lavet som introduktion til OWD-kurset:

Hos Diving 2000 kan du tage dit dykkerkursus på 3 forskellige måder:

Adventure dykkerkursus:

Adventure kurset er et slags deluxe dykkerkursus, hvor du både får Open Water og Advanced Open Water kurserne. Du bliver certificeret til en dybde af 30 meter i stedet for 18 meter. Dette giver dig flere muligheder for oplevelser under vand, og en langt større selvsikkerhed, da du har haft 9 dyk i stedet for 4 dyk med din instruktør. På dette kursus opnår du en masse erfaring, som du ikke kan få på et normalt kursus. I denne kursuspakke får du 2 dykkercertifikater.

Dobbelt weekend dykkerkursus:

Denne kursusform er den mest populære.

Weekend kurset løber over 2 weekender. Den første weekend fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag. Den anden weekend fra lørdag morgen til søndag eftermiddag. Efter endt kursusforløb får du et PADI Open Water dykkercertifikat.

4 dages dykkerkursus:

Dette kursus kører over 4 sammenhængende dage i dagtimerne.

Begge kursusformer har samme indhold, og det gælder for dem begge at både undervisning og øvelser foregår i et behageligt tempo, der kan følges af enhver. Kom ind i butikken og hent vores folder om Open Water Diver, hvor du kan læse mere om dykkerkurset og bl.a. se, hvornår de forskellige former for dykkerkurser afholdes.

Grundkursus Open Water Diver 2.699,-.

Til kurset skal du bruge en materialepakke til i alt 599,-. Pakken består blandt andet af en kursustaske, teoribog, DVD og logbog.

Vi starter dykkerkurser op hele året, så ring eller kom ind i butikken og hør, hvornår du kan starte. Tlf.: 66130049. Du kan også se det her i kalenderen.

Vil du gerne have mere erfaring med i bagagen med det samme, skal du vælge Adventure Diver kurset.

På alle PADI Open Water dykkerkurser, er leje af dykkerudstyr inkluderet i prisen. Vi anbefaler dog at du køber din egen dykkermaske og snorkel.

Se her, hvad du skal bruge af udstyr til dykning.

Med et Open water diver certifikat kan du:

  • Bliv uddannet på kun 4 dage
  • Dyk ned til 18 meter
  • Dyk uden instruktør
  • Gratis leje af udstyr under kurset

Share This Story, Choose Your Platform!