Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender

MARTEC og Diving2000 i samarbejde om erhvervsdykkeruddannelse

Erhvervsdykning Diving 2000

Med godkendelsen fra Søfartsstyrelsen har MARTEC og Diving2000 sammen skabt et nyt center for Erhvervsdykkeruddannelser. Uddannelsen finder sted hos Diving2000 i Odense, mens den maritime forankring af uddannelsen er hos MARTEC i Frederikshavn.

Det nye samarbejde mellem Diving2000 og MARTEC er resultat af længere tids overvejelser hos begge parter om at etablere et nyt center for erhvervsdykkeruddannelsen.

”Det kan se nemt ud at være erhvervsdykker, men det er krævende opgaver, der sætter helt specielle krav til viden og sikkerhed. Vores uddannelser sikrer at dykkerne har deres viden og sikkerhed på plads, når de springer i vandet for at udføre deres arbejde.” siger Jan Laurenborg Olsen fra Diving 2000 og fortsætter:

”MARTEC udbyder alle maritime uddannelser samt certifikatgivende kurser til erhvervslivet, og tilbyder den højeste kvalitet. Derfor er MARTEC den helt rigtige samarbejdspartner for os.”

Hos MARTEC i Frederikshavn hilser man også samarbejdet velkomment:

”Uddannelsen til erhvervsdykker er et godt supplement til vores maritime uddannelser og kurser til erhvervslivet,” fortæller uddannelseschef Kenneth Kirkegaard, MARTEC og supplerer:

”Jeg er selv uddannet erhvervsdykker og har kendt Diving 2000 i mange år. De borger lige som os for høj kvalitet og baserer sig på de samme værdier, som vi har her hos MARTEC, så det er et oplagt samarbejde.”

Kursuschef MARTEC Thomas Bondesen uddyber:

”Erhvervsdykkeruddannelsen er et godt valg som start på en karriere som selvstændig inden for dykning, hvis du i forvejen er uddannet maskinmester, skibsassistent, skibsfører eller har en håndværksmæssig baggrund.”

Det skal være sjovt at lære
Både MARTEC og Diving2000 har haft fokus på at skabe en uddannelse, hvor processen er lige så vigtig som resultatet. Det skal være sjovt at lære, der skal være god tid til kursisten og samtidig skal så mange dyk som muligt være i havet. Til de indendørs dyk råder Diving2000 over egne poolfaciliteter.

Erhvervsdykkeruddannelsen i Odense er i fuld gang. Den første testuddannelse er gennemført til deltagernes fulde tilfredshed.

”Et rigtig godt og velgennemført kursus af Jan og Diving2000. Vejret kan drille, men Jan var hele tiden et par dage i forkøbet på dykkermulighederne og kurset blev hurtigt justeret. Kursusmiljøet er seriøst med godt humør og god sparring mellem kursisterne. Vores individuelle baggrunde blev inddraget på kurset i alle forskellige sammenhænge”, fortæller Per Aaskov, som deltog på kurset.

Jens Thidemann deltog også er og ligeledes begejstret:

 ”Meget kompetent undervisning, både teoretisk og praktisk. Højt fagligt niveau. Afslappet og hyggeligt – men seriøst læringsmiljø. Udbytterigt og udviklende. Levede mere end op til mine mål og høje forventninger.”

Erhvervsdykkeruddannelsen har en bred målgruppe
Kurset henvender sig til alle, som har en interesse for dykning eller som skal bruge erhvervsdykkercertifikatet i forbindelse med deres erhverv. Det kan være marinebiologer, ingeniører eller ansatte i brandvæsenet eller beredskabsstyrelser. Med en central placering i Odense forventer man at kunne tiltrække kursister fra hele landet. Der er plads til 6-8 deltagere på hvert hold.

Vil man vide mere om uddannelsen til erhvervsdykker, er der information på www.diving2000.com eller www.martec.dk/kurser

_____

Om MARTEC  
MARTEC er et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter som udbyder alle de maritime uddannelser i Danmark. Uddannelserne spænder fra grunduddannelser til videregående polytekniske og nautiske uddannelser. Institutionen udbyder den grundlæggende maritime uddannelse som skibsassistent, maritim student (HF-søfart), skibsmaskinist, sætte-, kyst- eller fiskerskipper og skibsfører samt professionsuddannelserne som skibsfører og maskinmester. MARTEC administrerer Skoleskibet DANMARK og driver tillige en omfattende kursusvirksomhed med fokus på certifikatgivende kurser inden for det maritime, offshore og vindenergiområdet. Mere information om MARTEC og Skoleskibet DANMARK på www.martec.dk
 

Om Diving2000
Diving 2000 er et 5 stjernet PADI dykkercenter, beliggende i hjertet af Odense. Dykkercenteret har eksisteret siden 1987 og har mange års erfaring med dykkerkurser og dykkerudstyr. Diving2000 arrangerer også dykkerrejser til hele verden.

Diving 2000 er det eneste dykkerbutik & dykkercenter i Danmark godkendt af Søfartsstyrelsen til at uddanne erhvervsdykkere. Du kan blive uddannet erhvervsdykker til 30 meter eller 9 meter.


Billedmateriale

Billeder, logoer og yderligere grafik kan hentes og frit benyttes fra følgende link; https://www.dropbox.com/sh/pg7c3lh7pxpzgui/AADKpJxOALWMjHPkLowapMD5a?dl=0

 

Kontaktpersoner

Kontaktperson MARTEC

Kursuschef

Thomas Bondesen

+45 96208860

tbo@martec.dk

 

MARTEC

Kragholmen 180

DK-9900 Frederikshavn

 

Kontaktperson Diving2000

Tobias Theil Madsen
Souschef
(+45) 6613 0049
ttm@diving2000.dk

Diving 2000 A/S
Asylgade 16
Odense C
DK-5000